logo seetrue opleiding mindfulness

Vergoeding zorgverzekeraars

vergoeding zorgverzekeraars SeeTrue-opleidingen

Een groot aantal zorgverzekeraars vergoedt vanuit de aanvullende verzekering de mindfulness training. Dit maakt mindfulness nog toegankelijker.  
Bij de volgende zorgverzekeringen is er in 2017 een vergoeding mogelijk: VGZ, Univé, Umcz, IZA Gezond Samen, IZA Overig, Zilveren Kruis en FBTO.

De voorwaarden voor een vergoeding verschillen per verzekering, en dikwijls is een verwijzing van huis- of bedrijfsarts nodig. Daarnaast dient de trainer categorie 1 gecertificeerd te zijn bij de VMBN. Mocht je aangesloten zijn bij een van deze zorgverzekeringen en aan de voorwaarden voldoen, dan kun je de training dus geheel of gedeeltelijk vergoed krijgen.Let op:
-    De uiteindelijke beslissing ligt bij de zorgverzekeraar.
-    Nog niet alle trainers van SeeTrue zijn op dit moment bij de VMBN aangesloten. Bespreek en check dit voor aanvang van de training met de trainer.

Er staat ook veel informatie over vergoedingen op:
www.zorgwijzer.nl/vergoeding/mindfulness.

Met het 'lange traject-certificaat' van SeeTrue (vanaf 2012) komt men in aanmerking voor een categorie 1 certificering van de VMBN.

SeeTrue heeft in verband met deze ontwikkelingen haar opleidingsaanbod uitgebreid zodat er meer mogelijkheden zijn om voor het 'lange traject' gecertificeerd te worden. Daarnaast heeft SeeTrue besloten om soepel om te gaan met verzoeken om betaling in termijnen.

Informatie over 'het lange traject' kun je hier vinden....

Nieuwsbrief

aanmelden

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? 
Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!