logo seetrue opleiding mindfulness

In de kijker

  • Lang traject
  • Zorgverzekeraar
  • Afstemmen MF-trainers
  • Cognitieve psychologie
  • MF in beweging

lange traject SeeTrue MindfulnessMindfulness opleiding lange traject

SeeTrue biedt een 150-uurs opleiding tot mindfulness trainer aan die door de VMBN is geaccrediteerd en die toegang biedt tot VMBN categorie 1. Een aantal zorgverzekeraars vergoedt mindfulness bij burn-out als de trainer VMBN categorie 1 gecertificeerd is.

Lees verder

vergoeding zorgverzekeraars SeeTrue-opleidingenDe VMBN is erin geslaagd om met een aantal zorgverzekeraars (VGZ, Univé, Umcz, IZA Gezond Samen en IZA Overig) afspraken te maken over het vergoeden van de mindfulness training voor mensen met een burn-out vanuit de aanvullende verzekering. Hierdoor wordt mindfulness nog toegankelijker. Dit is alleen mogelijk voor mensen die VMBN categorie 1 gecertificeerd zijn. SeeTrue is door de VMBN erkend als opleider tot categorie 1.

Lees verder

Saskia Nefkens

In het werken met andere mensen als mindfulnesstrainer is afstemmen een onmisbare tool. Maar hoe doe je dat, afstemmen? In deze tweedaagse opleiding brengen we bewustzijn naar het proces van afstemmen zodat het concreter wordt en krijg je handvatten hoe je als trainer hier in te ontwikkelen.

Data: 7 en 8 april 2017
Locatie: Witte huisjes Kerkpad 3, 3981 EM Bunnik
Lees verder

klokspiraalOpleidingsdag 'module cognitieve psychologie' voor mindfulness trainers


Zaterdag 11 maart 2017

Locatie: Witte huisjes Kerkpad 3, 3981 EM Bunnik

Lees verder

Saskia2

Opleidingsdag Mindfulness in beweging voor mindfulness trainers

 
Vrijdag 9 juni 2017
Locatie: Witte huisjes Kerkpad 3, 3981 EM Bunnik
Lees verder

Opzet opleidingen

SeeTrue organiseert verschillende opleidingen op het gebied van mindfulness, acceptatie en compassie. Deze opleidingen zijn bedoeld voor trainers, (psycho-) therapeuten en coaches.

Inmiddels is het opleidingsaanbod op het gebied van mindfulness, acceptatie en compassie uitgebreid en divers, ook buiten SeeTrue. Dit maakt het mogelijk om een eigen opleidingstraject te kiezen, dat aansluit bij je vooropleiding, interesse, werkveld en mogelijkheden in tijd en financiën.
 

Er zijn een aantal opleidingen die geschikt zijn om mee te starten:


Daarna zijn er verschillende mogelijkheden om de trainersvaardigheden te verdiepen in de vorm van vervolgopleidingen en of workshops. Daarnaast biedt SeeTrue ook trainingen en workshops aan ter verdieping van de eigen oefening op het gebied van mindfulness, acceptatie en compassie.