logo seetrue opleiding mindfulness

Mindfulness en ACT op het werk

Eendaagse themadag Mindfulness en ACT op het werk

Nieuwe data volgen binnenkort. Wil je je alvast inschrijven, dan kan dat telefonisch of je kunt via het contactformulier aangeven dat je interesse hebt. Je krijgt dan van ons bericht als de nieuwe data bekend zijn.

Opleider: Pieternel Dijkstra
Kosten: 200 euro (inclusief boek Mindfulness en werk van Pieternel Dijkstra)

Aanmelden

Als werknemer sta je voortdurend bloot aan veranderingen. Innovaties, reorganisaties, nieuwe technologie├źn, en bijscholing: de trein dendert maar door. Wie hier automatisch in mee gaat, raakt gestrest en kan dingen gaan doen waar hij niet achter staat. Mindfulness op het werk biedt een effectieve methode die je helpt om bewust om te gaan met veranderingen op het werk en de emoties en conflicten die daarmee gepaard gaan.

Met behulp van technieken uit de Mindfulness en de Acceptance and Commitment Training (ACT) leer je om, in alle hectiek van het werk, je waarden trouw te blijven en met bevlogenheid te blijven werken. Het resultaat: je wordt niet langer geleefd, maar bepaalt zelf de richting van je leven en je werk.

Deze themadag is voor mindfulnesstrainers en act-trainers, die mindfulness en ACT binnen een werksetting willen gebruiken.

Dr. Pieternel Dijkstra is psychologe, trainer lector en auteur. Ze heeft inmiddels 20 boeken geschreven, waaronder 'Mindfulness op het werk'. Deze bijscholing voor mindfulness- en ACT-trainers zal gebaseerd zijn op bovengenoemd boek over mindfulness en werk.