• Mindfulness opleidingen voor professionals,. Word mindfulness trainer met SeeTrue, dé opleider in mindfulness

Veilig deelnemen aan onze opleidingen op locatie

Wij als SeeTrue vinden het belangrijk dat onze deelnemers en opleiders veilig deel kunnen nemen aan onze opleidingsactiviteiten. Voorafgaand aan de start van de opleiding ontvang je als deelnemer per mail informatie om je voor te kunnen bereiden op de opleiding. Hieronder zie je de de mail die je ontvangt als je start met de opleiding met onze corona richtlijnen.

In deze richtlijnen kun je lezen hoe wij zorg zullen dragen voor veilige deelname aan de opleidingsactiviteit.

Veilig deelnemen aan onze “Op locatie opleidingen”

Corona richtlijnen voor deelnemers Opleidingen SeeTrue

Update 15.01.2022

Beste deelnemer,

Fijn dat je binnenkort deel gaat nemen aan een van onze opleidingen op locatie.

Graag willen we je via deze informatiebrief informeren over hoe wij als SeeTrue veilige deelname aan onze opleidingen zien en hiervoor zorg willen dragen.

De maatregelen ter voorkoming van corona vanuit de Rijksoverheid zijn, obv de informatie van de persconferentie van 14 januari zijn gewijzigd. Deze gelden in ieder geval tot en met dinsdag 25 januari 2022.

De basisregels zijn ongewijzigd. Het volgen van de basisregels om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, en jezelf en de mensen om je heen te beschermen blijft aandacht vragen.

Omdat wij het belangrijk vinden zorg te dragen voor de veiligheid van onze deelnemers tijdens de  opleidingen adviseren ook wij vanuit SeeTrue je dringend deze basisregels te volgen. 

Belangrijkste regel!

Heb je milde COVID-19 gerelateerde gezondheidsklachten, meld je dan alsjeblieft af en blijf thuis. 

De opleider bekijkt dan samen met jou of er mogelijkheden zijn de gemiste opleidingsdag in te halen.

Heb je een booster prik gehad van minimaal 1 week oud of had je korter dan 8 weken geleden corona dan hoef je niet meer in quarantaine na nauw contact met een besmet persoon. Mits je geen klachten hebt.

In de accommodatie is er voldoende ruimte om 1,5 meter afstand te houden, worden er hygiëne maatregelen getroffen en kan er regelmatig geventileerd worden.

Bij start van de opleidingssessie neemt de opleider de corona basisregels door met de deelnemers en is er ruimte aan een ieder om aan te geven wat er nodig is om zich veilig te kunnen voelen.   

De zitplaatsen staan op 1,5 m afstand zodat een veilige afstand gehouden kan worden tot de andere deelnemers en de opleider. We vragen je bij het verplaatsen door de ruimte en daar waar het niet mogelijk is de 1,5 m afstand te bewaren, een mondkapje te dragen.

Voel je vrij het mondkapje ook te dragen op andere momenten, waar dat nodig is voor jou.

Na het lezen van deze informatiebrief vragen we je ter bevestiging een reply mail te sturen.

Mocht je nog vragen hebben of je niet kunnen vinden in bovengenoemde richtlijnen dan verzoeken we je ons dit per mail te laten weten.Alvast hartelijk bedankt voor je medewerking en begrip.

Veel plezier gewenst bij de opleiding.

Team SeeTrue 

Expert in Mindfulness

Sinds 2008 meer dan 2000 trainers opgeleid

Geaccrediteerd en gecertificeerd

Wij zijn SeeTrue

SeeTrue, samen mindfulness
Word ook gecertificeerd mindfulness trainer met SeeTrue Mindfulness opleidingen