• Accreditatie Mindfulness opleidingen voor professionals,. Word mindfulness trainer met SeeTrue, dé opleider in mindfulness

    Accreditatie Mindfulness opleiding voor professionals

    Word mindfulness trainer met SeeTrue, dé opleider in mindfulness

Accreditatie mindfulness opleiding bij SeeTrue

SeeTrue biedt als sinds 2008 geaccrediteerde opleidingen aan om mindfulness te gebruiken in coaching, therapie, training of onderwijs.

De basisopleiding tot mindfulness trainer leidt op om mindfulness trainingen te geven in de MBCT / MBSR traditie (mindfulness based cognitive therapy en mindfulness based stress reduction). Wil je je als professional na de basisopleiding tot Mindfulness Trainer verder verdiepen, volg dan ook de vervolgopleiding. Ook biedt SeeTrue themadagen en speciale opleidingen aan. Doe je de basisopleiding en de vervolgopleidingen, dan ben je eigenlijk al aardig op weg in het zogenaamde 'Lange Traject'. Het 'Lange Traject' is erkend door de VMBN. De VMBN is de beroepsvereniging voor specialisten op het gebied van Mindfulness-based Programs. Je bent dan optimaal opgeleid tot mindfulnesstrainer en gecertificeerd om MBSR - trainingen te geven aan cliënten met stress gerelateerde klachten.

7- en 8-daagse basisopleiding en de avondopleiding (14 bijeenkomsten) mindfulness

De basisopleidingen mindfulness zijn door een aantal beroepsverenigingen geaccrediteerd. Ook eerdere cursussen hebben accreditaties gekregen.
Eisen en normen van de diverse beroepsverenigingen en accrediterende instanties worden echter regelmatig bijgesteld. Wij hebben hier niet altijd grip op en soms is de accreditatie nog niet binnen terwijl de opleiding wel al gepland is. Heb je een bepaalde accreditatie voor je werk of beroep nodig dan kunt je het beste vooraf informeren hoe de stand van zaken is met betrekking tot die specifieke accreditatie.

Erkenning en accreditaties online basisopleidingen

De VMBN is akkoord en erkent deze opleiding alsof deze live wordt aangeboden. Deze online-opleiding telt dus mee in je LT-opleiding tot cat 1 trainer. Dit is schriftelijk door de VMBN bevestigd. Alle beroepsverenigingen die accreditatie verlenen voor ons reguliere aanbod gaan ook akkoord met  het online-aanbod van de mindfulness opleiding.
Wat betreft accreditaties van dit online-aanbod ziet het er dus goed uit. Mocht je dringend bepaalde accreditatie punten nodig hebben, neem dan even contact met ons op.