• Reacties van cursisten op de mindfulness basisopleiding - Mindfulness opleidingen voor professionals,. Word mindfulness trainer met SeeTrue, dé opleider in mindfulness

    Reacties van cursisten

Reacties van cursisten op de mindfulness basisopleiding

Mindfulness basisopleiding Online: gestart op 9 februari 2021

Waardevolle en goed onderbouwde opleiding zowel inhoudelijk als wat betreft de praktijk van mindfulness, zeker ook dankzij de prettige begeleiding van Marieke Delannoy.

Erna

Mindfulness basisopleiding Den Bosch: gestart op 23 november 2019

In de intake werd er al over gesproken, dat de opleiding intensief zou zijn en veel. Ik had zelf de 8 weekse training al gedaan en met mijn achtergrond dacht ik dat het dus wel mee zou vallen. En ik kwam er achter dat het een gedegen en pittige opleiding is, ook al wordt er geen examen afgelegd. Er is veel zelfstudie en oefenen thuis en tijdens de opleiding oefen je met begeleiding van de cursusleider veel in de groep. Niks zweverigs aan, gewoon hard werken om uiteindelijk zelf en anderen bewust te leren zijn met wat er is. Ik heb hierdoor veel over mindfulness en zeker over mezelf als trainer en als persoon geleerd. Ik ervaar zaken op een andere manier en maak bewustere keuzes. En ik ben milder en vriendelijker naar mezelf en anderen. En dat is zo waardevol, dat ik deze kennis en ervaring graag met anderen wil delen door het geven van trainingen. Naast mijn eigen beoefening van mindfulness, want het is voor mij geen hype, maar a way of life geworden.
Anoniem

Mindfulness basisopleiding online: gestart op 2 november 2020

Ik ben ontzettend blij dat ik eindelijk de stap heb genomen om deze training te gaan doen. Ik heb zoveel verdieping gevonden in mijn eigen practice. Hierdoor voel ik me gevuld met kennis én ervaringen om mindfulness door te geven aan ieder die een Ja voelt!
Joyce Zandbergen

De online basisopleiding mindfulness is zeer goed te volgen. Er is een zeer fijne sociale groep gevormd, waar we van alles met elkaar konden delen in een veilige ruimte. Ook bood de trainer genoeg ruimte om gehoord te worden, vragen te stellen en met elkaar te oefenen. Voor mij doet dit zeker niet onder voor een ´live´ opleiding. Ideaal ook om vanuit je huiskamer, waar je dan ook woont te kunnen deelnemen. Een aanrader!
José

De mindfulnessopleiding was leerzaam en iets waar ik elke week weer naar uitkeek. De lessen en theorie waren duidelijk. De docent is zeer bekwaam en weet de kennis duidelijk over te brengen.

Mindfulness basisopleiding online: gestart op 15 september 2020

"Heel fijne opleiding - zeer professioneel - ook de online training was goed georganiseerd."
Vanessa

"Ervaren als een mooie opleiding, ontzettend goed begeleid door trainer Marieke."
Gaby

Mindfulness Basisopleiding Groningen: gestart op 19 september 2020

De avond voorafgaand aan de opleiding vertelde ik mijn dochter dat ik een sinterklaasavond-gevoel had. Ik was erg benieuwd hoe mijn cadeau eruit zag.
Het cadeautje dat ik mocht uitpakken, 7 dagen Mindfulness, was geweldig. De opleiding, inhoud, de groep en met name de trainer, zorgde voor een geslaagd cadeau. Dankjewel Bert, dank je wel SeeTrue.
Stefan

De basisopleiding was voor mij het zetje in de rug dat ik nodig had om mindfulness te gaan toepassen bij mijn patiënten. Ik heb veel geleerd, en vooral veel ervaring opgedaan, bedankt!
Sietske, POH GGZ

Mindfulness Basisopleiding Bunnik: gestart op 30 september

De basisopleiding Mindfulness bij SeeTrue heb ik als zeer leerzaam en inspirerend ervaren! Marieke en mijn leergroep, hartelijk dank voor de mooie ervaringen die ik met jullie mocht delen. Nu door naar het lange traject :-)
David

Deze opleiding is een aanrader. Ik heb ontzettend veel geleerd als mens en als professional en ik heb het effect van een Mindful levenswijze mogen ervaren. 

Rabia

Mindfulness basisopleiding online: gestart op 2 oktober 2020

Een waardevolle opleiding, die ik iedereen gun om te gaan doen!

Expert in Mindfulness

Sinds 2008 meer dan 2000 trainers opgeleid

Geaccrediteerd en gecertificeerd

Wij zijn SeeTrue

SeeTrue, samen mindfulness