logo seetrue opleiding mindfulness

Mindfulness en werk met Rob Vincken

Dit is een vervolgopleiding. De mindfulness opleiding of een andere ervaring met het mindfulness curriculum zijn voorwaarde voor deelname.

Data: Nieuwe data volgen binnenkort. Wil je je alvast inschrijven, dan kan dat telefonisch of je kunt via het contactformulier aangeven dat je interesse hebt. Je krijgt dan van ons bericht als de nieuwe data bekend zijn.

Kosten: 175 euro, inclusief lunch

Begeleiding: Rob Vincken en/of Franca Warmenhoven

Aanmelden

SeeTrue heeft in de afgelopen jaren ervaring opgedaan met verzorgen van mindfulness trainingen voor bedrijven bij onder andere Nutricia (research and development), Provincie Limburg (managers), gemeente Stein (leden van de OR), servicecentrum van de Universiteit Maastricht (medewerkers), Thermae 2000 (medewerkers).

Tijdens deze opleidingsdag zullen we stilstaan bij de mogelijkheden voor het aanbieden van mindfulness aan bedrijven.

Mindfulness kan zich richten op stresspreventie, leiderschap, teambuilding, etc. In deze opleiding zullen we kijken naar de verschillende manieren waarop een training afgestemd kan worden op een bepaald bedrijf en/of doelgroep. We zullen ook kijken naar de verschillende curricula die hiervoor bruikbaar zijn.

Daarnaast zal er ook aandacht zijn voor de manieren waarop mindfulness geïntroduceerd kan worden binnen bedrijven.

De dag zal bestaan uit presentaties, inquiry, uitwisseling en het onderzoeken en ontwikkelen van aanpassingen aan het curriculum.